20 интериора в бежови нюанси.

20 интериора в бежови нюанси.

Бежовото е един от най-популярните и харесвани цветове. Използва се за всички помещения в дома. Както за всекидневната и спалнята, така и за детската, дори и за банята. Това е така защото бежовото носи спокойствие, уют, изтънченост и елегантност.

Бежовият цвят придава по-светъл и просторен изглед на стаите, усилва пространството, като същевременно остава много елегантен. Модерният интериорен дизайн, джапанди и минималистичния интериор,  са само някои от съвременните стиловете, в които бежовото е силно застъпено. 

Бежовият цвят се смята за един от така наречените неутрални цветове, поради ниската си наситеност и ниското съотношение на компонентите. Има много варианти на бежовия тон, в зависимост от смесите, които го правят: светло бежово, в което преобладава бялото; бежово кафе, с по-висок процент кафяво; и естествен бежов, когато е по-близо до оригиналния тон на необработената вълна.

Символите, с които се свързва бежовия цвят са спокойствие, релаксация, деликатност, нежност и лукс.

По-долу ви предлагаме да разгледате 20 интериора в бежови нюанси, като се надяваме, че можем да бъдем полезни и нашите предложения да ви дадат идеи и порив на вдъхновение за следващия ви проекти.

За фин и изискан ефект – изберете бежовото!

 

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6. 

 

7.

 

8.

 

9.

 

10.

 

11.

 

12.

 

13.

 

14.

 

15.

 

16.

 

17.

 

18.

 

19.

 

20.