Уверен избор на цветове за интериора с мобилното приложение Levis Visualizer

Уверен избор на цветове за интериора с мобилното приложение Levis Visualizer

Международно проучване на водещия производител на декоративни бои и мазилки Levis през 2013 година показа, че 93% от анкетираните вярват, че цветовете имат способността да влияят на настроението ни и да ни правят по-щастливи. В същото време, 76% от интервюираните се притесняват от погрешен изобра на цвят за домашния интериор.

Новаторското мобилно приложение Levis Visualizer е първото в световен мащаб, което дава възможност на потребителите, без да полагат и капка боя, да боядисват стени и да виждат резултата в реално време, само като се движат из стаите. Базирано на иновативната технология за „добавена реалност“, приложението помага за виртуалното изпробване на стотици цветови нюанси на стените в дома, преди да се пристъпи към самото боядисване.

Интелигентният Visualizer различава стените от мебелите и декорациите (осветителни тела, картини) и умело боядисва около тях в реално време, докато потребителите „обикалят“ стаята със смартфона или таблета си. Промяната на изпробваните цветове е бърза и лесна, а използването на специални разделителни ленти позволява да се отделят секции по стените, които да бъдат боядисани виртуално в различни цветове.

Levis Visualizer е на разположение за безплатно сваляне, както за iPhone и iPad, така и за смартфони и таблети, работещи с Android.

Ще намерите българската версия на приложението LEVIS VISUALIZER BG за iPhone и iPad - тук: https://itunes.apple.com/bg/app/levis-visualizer-bg/id763518628?mt=8, а за Андроид смартфони и таблети на този адрес: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.akzonobel.bg.levis