COLOR HOME е запазена марка на компанията „Вамко“ ООД. Лансирайки тази нова концепция - COLOR HOME, фирмата налага визията си за модерно, комплексно, надеждно и екологично чисто боядисване на дома.

Богатата гама от латекси, фасадни и декоративни бои и мазилки, груднове и китове покрива пълния цикъл на интериорно и екстериорно боядисване. Специалните бои и продукти, стъклопакети и интериорни декоративни елементи с лекота задоволят и най-изискания вкус на клиентите, както и всички архитектурни хрумвания. 
Мисията на COLOR HOME е да предлага първокласни продукти с безспорни предимства и качество без конкуренция – това са бои, лакове, грундове, инструменти и други продукти със световноизвестните марки Левис (LEVIS), Сикенс (SIKKENS), Триметал (TRIMETAL), Дулукс (DULUX) и Проколор (PROCOLOR) на концерна AKZO NOBEL.
Над 15 години на пазара фирмата е предпочитан партньор на строителната индустрия в България, а на предлаганите от нея продукти са се доверили най-модерните и луксозни хотели в София и страната, болници, курортни и търговски комплексии. Техният избор е доказателство за високото качество на продуктите предлагани от нас.