Програма за лоялност

Ние ценим клиентите, които ни се доверяват и използват нашите висококачествени продукти. За да насърчим лоялността на нашите клиенти, създадохме програмата COLOR HOME CLUB. С тази специална програма желаем да възнаградим нашите клиенти и да им предоставим възможност да печелят от своята активност като потребители.

Как да получите клубна карта COLOR HOME CLUB?

Направете еднократна покупка на стойност над 1000 лв. и попълнете формуляр-заявление. Ще получите веднага Вашата стандартна клубна карта COLOR HOME CLUB, с която автоматично получавате 10% отстъпка още от първата покупка.

Нашите дългогодишни клиенти ще бъдат поканени за членство в клуба от нас. Като комплимент за тяхната лоялност, те получават клубни карти COLOR HOME VIP CLUB.

Какви отстъпки получавате с КЛУБНА КАРТА COLOR HOME CLUB?

 

  • Притежателите на стандартна клубна карта COLOR HOME CLUB ползват 10% отстъпка*.
  • Притежателите на ВИП клубна карта COLOR HOME VIP CLUB – 20%*. 

Когато имате нужда от нови бои и материали или дори само инструменти, посетете наш магазин. С Вашата клубна карта COLOR HOME CLUB ще имате възможността да се възползвате от още редица промоционални оферти, които предстои да ви предложим.

Запознайте с Общи условия за ползване на клубните карти COLOR HOME CLUB

*Отстъпките важат единствено в търговските обекти от веригата магазини COLOR HOME. Отстъпката на клубната карта COLOR HOME CLUB не важи за артикулите, които в момента на покупка, се намират в промоция.