Кампанията започва на 31.03.2021 г. и приключва на 30.09.2021 г. Печелившите ще бъдат определени чрез гласуване във ФБ.
Този проект, който спечели най-много гласове печели първата награда - Tелевизор LG LED 43”
Следващият проект по брой харесвания печели компютър ACER Aspire 3 A315-54K-371W Shale Black
Следващите 3 проекта печелят дигитален фотоапарат Sony Cyber-shot
Печелившите ще бъдат обявени на 4.10.2021 г. във ФБ страницата и групата на COLOR HOME, и в уебсайта color.bg

Снимка ПРЕДИ (Може да бъде всичко, което искаш да обновиш, ремонтираш, залепиш или почистиш. Например: ако закупиш боя от COLOR HOME, твоят проект може да е стена в жилище, стая, шкаф, врата, прозорец, под, таван, пейка, градински мебели и т.н. Ако закупиш почистващ препарат това може да е някоя много замърсена повърхност)
Снимка ПО ВРЕМЕ НА (Снимай продукта, който използваш - боя, лак, лепило или почистващ препарат пред самия проект. Не е задължително да се виждат хора)
Снимка СЛЕД (финалният резултат от работата)

Качи твоите снимки във ФБ групата на COLOR HOME - Боядисвай, ремонтирай, почисти с COLOR HOME, с текст името на проекта и хаштаг на поста #TombolaCOLORHOME Пример: Име на поста: Новата детска стая и #TombolaCOLORHOME
NB! Трите снимки са задължителни за приемане на участието ви. Снимките може да са повече от 3, но не по-малко. Касовата бележка при закупуването на продукт от магазините на COLOR HOME трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се пази през цялото време докато тече кампанията и да я представите при получаване на наградата, ако сте сред печелившите.
КЪМ ПЪЛНИТЕ УСЛОВИЯ НА ТОМБОЛАТА